تغییر برگ و هوای خنک عالی است ، اما چه پاییزی بدون برخی از غذاهای خوشمزه است؟ پای کدو تنبل خوشمزه و همه چیز است ، اما سیب تافی یک میان وعده کلاسیک است که در دسته بندی خاص خود قرار می گیرد. اگر هرگز خودتان این خوراکی های روکش کارامل را درست نکرده اید ، خوش شانس هستید. آنها وقتی تازه هستند عالی هستند و تهیه تافی خود بسیار رضایت بخش تر از خرید سیب تافی از قبل بسته بندی شده در فروشگاه های مواد غذایی است. فقط در هنگام خرد کردن سیب های خوشمزه خود مراقب باشید - آنها به دلیل آسیب رساندن به دندان ها مشهور هستند!
4-8 سیب سالم انتخاب کنید و برچسب ها را بردارید. برای تهیه سیب تافی خود می توانید از هر نوع سیب قرمز یا سبز استفاده کنید ، اما فوجی و مادربزرگ اسمیت احتمالاً محبوب ترین گزینه ها هستند. تا 8 عدد سیب را بگیرید و در صورت وجود برچسب ها ، آنها را بردارید. [1]
سیب های گالا اگر دنبال تنوع شیرین تری هستید عالی هستند.
سیب ها را کاملاً بشویید و خشک کنید تا پاک شود. سیب ها را کاملاً زیر آب گرم بشویید و با دست بمالید تا آلودگی یا بقایای آن پاک شود. هر سیب را با دست با دستمال تمیز یا دستمال کاغذی خشک کنید. [2]
اگر می خواهید لایه مومی هر سیب را بردارید ، مقداری آب بجوشانید و آن را روی سیب های خود در ظرف بریزید. بگذارید به مدت 15-30 ثانیه خیس بخورند و آنها را با یک قاشق سوراخ دار بیرون بیاورید. هر سیب را به اندازه کافی خنک کنید تا بتواند از عهده آن برآید با دست خشک کنید. [3]
جدی ، آنها را خوب خشک کنید. شما هیچ رطوبت روی پوست سیب نمی خواهید. اگر سیب های شما مرطوب باشد تافی به خوبی نمی چسبد.
- ۹۹/۰۸/۰۹